Search
English

Stafford

Hemerocallis 'Stafford' is een opvallende daglelie cultivar met rood-bruine bloemen en heldere gele keel van rond de Ø15. De bloei begint in de vroege tot middenzomer en kan tot zes weken duren. De plant groeit tot een hoogte van ongeveer 60-70 cm en heeft lang, smal blad dat in de winter zal afsterven. Het is een relatief sterke en winterharde plant die geschikt is voor de meeste tuinen.
SKU: C129
Availability: In stock
€ 7.50
i h
Ship to
*
*
Shipping Method
Name
Estimated Delivery
Price
No shipping options
Delivery date: 1 week

De Hemerocallis 'Stafford' is een daglelie cultivar met opvallende bloemen. De bloemen hebben een diameter van ongeveer 15 cm en zijn rood-bruin van kleur, met een helder gelekeel en roodgele meeldraden. De bloemen bloeien op lange stelen die hoog boven de plant uitsteken. De bloei van de 'Stafford' cultivar begint in de vroege tot middenzomer en kan tot zes weken duren.

De plant zelf groeit tot een hoogte van ongeveer 60-70 cm en heeft lang, smal blad dat tot ongeveer 60 cm lang kan worden. Het blad is overwegend groen van kleur. In de herfst zal het blad van de plant afsterven en zal de plant in de winter inactief zijn. In het voorjaar zal de plant weer nieuwe bladeren produceren. De 'Stafford' cultivar is een relatief sterke en winterharde plant en is daarom geschikt voor de meeste tuinen.

Over het algemeen staat de Hemerocallis 'Stafford' bekend om zijn opvallende en heldere rood-bruine kleuren en is het een populaire keuze onder tuinliefhebbers.

Products specifications
Hoogte70
GeurendNo
Dubbele bloemNo
Doorsnee15.0
Flowering periodJuly
Re-flowering period-
Colorrood-bruin
SpiderNo
LoofDeciduous
SoortHemerocallis
PloïdiegraadDiploid
KwekerRandall
Introductiejaar1959
SpeciesoortNo
Customers who bought this item also bought
Picture of Little Tinkerbelle

Little Tinkerbelle

B66
Crèmig bloempje met een vuurrode ring. Ø7
€ 7.50
Picture of Elize Fast

Elize Fast

A30
Zwartrood met een gele keel. Ø14
€ 7.50
Picture of Broadway Pink Slippers

Broadway Pink Slippers

R7
Zacht zalmroze oranje met bijzonder oog. Ø9
€ 7.50
Picture of Siloam Bo Beep

Siloam Bo Beep

K127
Een zacht roze met rood oog, kleine bloem. Geurend.
€ 7.50